Hörluchs SOWEI aqua
Hörluchs SOWEI aqua
Individuelle svømmepropper til svømning, brusebad og badeturen. Velegnet til børn.

Udvikling og produktion samlet ét sted

Individuelle høreværn – intet andet passer bedre.

I modsætning til traditionelle høreværn er høreværn fra Hörluchs tilpasset efter et aftryk af den enkeltes ører. Individuelle høreværn passer bedre i ørerne og er mere behagelige at gå med i hverdagen; derfor vil man være mere tilbøjelig til at gå med høreværnet, og de beskytter derfor mere og i længere tid. Høreværnene er lavet af 100% biokompatible materialer. Ved brug vil man ikke svede emre i ørerne og ligevægtsfunktionen vil ikke blive påvirket.

For at sikre at din hørelse beskyttes i enhver situation og samtidig opnå en vis kommunikation i forskellige situationer har Hörluchs udviklet helt specielle filtre til dit individuelle høreværn. Filtrene dæmper støj og generende lyde, samtidig med at tale- og advarselssignaler fortsat kan høres. Kann anvendes til industri, håndværk og institution, men også til dig der elsker musik, til koncertbrug eller på diskotek. Til privat brug kann høreværnene bruges til skytter, svømmere, motorcykelkørsel eller kørsel med sportsvogn, til børn eller til alle der vil beskytte deres hørelse.

Hörluchs høreværn - fordelene

Der findes forskellige typer høreværn – lige fra de simple ørepropper der rulles sammen og anbringes i øret til de store kophøreværn, der slet ikke er diskrete. Hvilke fordele er der for individuelle høreværn?

  • Sikker dæmpning af støj og generende lyde
  • Tale, beskeder og nødvendige sikkerhedsadvarsler er stadig hørbare
  • Et stort udvalg af passende filtre til enhver situation (industri, insitutuion, håndværk og privat brug)
  • Behagelige at bære da de passer perfekt til øret
  • Garanteret dæmpning gennem en europæisk typegodkendelse
  • Biokompatibelt materiale og vent igennem filtret så svedgener minimeres og trykudligning finder sted
  • En levetid på op til 6 år
  • Besparelse over tid – sammenlign selv
  • Ingen følelse over at være lukket ude fra omverden, ingen isolering fra omivelserne
  • Ingen påvirkning af ligevægtsfølelsen

Hörluchs – sikkerhed og beskyttelse!

Et høretab kan ikke „repareres“. Derfor er forebyggelse vigtig. Og et individuelt tilpasset høreværn sikrer bedst og dæmper hele tiden. Hörluchs har invsteret mange midler i udvikling og produktion af dine individuelle høreværn i et tæt samarbejde med arbejdsmiljøeksperter og arbejdsmiljøorganisationer samt med mange sikkerhedsfolk i forskellige brancher. Derfor kann vi garantere en kvalitet, der virker i helt op til 6 år.

Ethvert høreværn opfylder de krav der stilles i de forebyggende retlningslinier for DGUV (den tyske ulykkesforsikring (Deutsche gesetzliche Unfall ersicherung)), der har været gældende siden 1.1.2010. Alle Hörluchs høreværn er udviklet og produceret efter den europæiske norm DIN ISO 9001. Vi stræber hele tiden efter at opfylde de nyeste designønsker og anvender biokompatible materialer. Kombinationen af en effektiv dæmpning og det at de sidder behageligt i ørerne har mange fordele for Industri, håndværk og institution , for musikere, for jægere eller ved svømning. Alle produkter fra Hörluchs garanterer høj kvalitet, er behagelige at gå med og yder en effektiv dæmpning. Made in Germany.