Hvorfor individuelle høreværn?
Hvorfor individuelle høreværn?
Ligesom et fingeraftryk er ethvert øre fuldstændig individuelt og unikt.

Hvorfor individuelle høreværn?

Alsidig, passer præcist og sidder behageligt i øret, robust og holder i lang tid – et individuelt, professionelt høreværn kan meget.

Garanteret: Sikkerhed og beslyttelse

Individuelle høreværn er på mange måder bedre end traditionelle standard-høreværn. Individuelle høreværn passer bedre i ørerne og er mere behagelige at gå med i hverdagen; derfor vil man være mere tilbøjelig til at gå med høreværnet, og de beskytter derfor mere og i længere tid. Kombinationen af en effektiv dæmpning og det at de sidder behageligt i ørerne har mange fordele for Industri, håndværk og institution , for musikere og ved kørsel med motorcykel, åben sportsvogn eller ved skydning.

Behagelig at gå med

Ligesom et fingeraftryk er øregangen helt forskellig fra person til person. De individuelle høreværn fra Hörluchs laves efter et aftryk af den enkelte ører og passer derfor perfekt til ørerne og sidder også behageligt. Vores høreværn er lavet af 100% biokompatibelt materiale og produceres, så det passer pefekt til den enkeltes ører. Høreværnene fra Hörluchs sidder godt og diskret i ørerne, hvor der ikke er noget der klemmer eller trykker.

Kommunikation og god hørelse

Høreværnet dæmper alle lyde men det er stadig muligt at følge med i de omgivende lyde og forstå tale i støjende omgivelser. Elsker du musik og vil du nyde alle toner til en koncert, vil du beskytte din hørelse på en støjende arbejdsplads, vil du stadig kunne følge med i de omgivende lyde og forstå børnernes tale på din institution eller som motorcyklist kunne følge med i anvisningerne fra navigationsanlægget på trods af vindstøj – så hjælper de professionelle høreværn fra Hörluchs.

Besparelser over tid

Bruger du allerede høreværn på din arbejdsplads, kan du muligvis opnå besparelser ved brug af høreværn fra Hörluchs. Og du kan få et høreværn, der sidder mere behageligt i ørerne og derfor bruges oftere. Et individuelt tilpasset høreværn fra Hörluchs har en forventet levetid på op til 6 år: en investering der betaler sig. Engangs-ørepropper skal i sagens natur udskiftes og smides væk regelmæssigt og bliver dyrerend individuelt tilpassede høreværn. Se vores regneeksempel her. Vi laver gerne et tilbud der passer til medarbejderne på din arbejdsplads.