HÖRLUCHS
HÖRLUCHS
Har opfundet det eneste høreværn i verden med
en EU-godkendelse for brug på en støjende arbejdsplads

Hörluchs – Udvikling og produktion samlet ét sted

Har opfundet det eneste høreværn i verden med en EU-godkendelse for brug på en støjende arbejdsplads

„Vi lytter“ er et vigtigt motto for os, når det drejer sig om de ønsker, vores kunder har. Derfor leverer vi ingen standard-produkter, men sætter fuld fokus på individuelle skræddersyede løsninger for alle typer af høreværn.

Ethvert Hörluchs produkt opstår efter mål i vores egen produktion. Vi laserfremstiller høreværn i en automatisk proces, hvor aftrykket gengives 100% korrekt og reproducerbart, og anvender manuelt ekspertarbejde sammen med en konstant videreudvikling og forbedring for at give vores kunder det bedste produkt. Derfor betragtes vi som specialisten, når det gælder Individuelle høreværn.

Alle Hörluchs produkter er udviklet efter og bliver først produceret i vores eget otoplast-laboratorium i Tyskland i henhold til DIN ISO 9001 normen. Produktion udenfor Hörluchs finder sted i henhold til licensaftale og efter de retningslinier og normer, Hörluchs arbejder med. Vi leverer direkte til private kunder, sportsatleter, høreklinikker og specialister, der arbejder med arbejdssikkerhed samt direkte til industrifirmaer.

Har du behov for Høreværn til industri, håndværk og institution eller til Musik og fritid, bærer det vores Hörluchs logo, og vi garanterer en høj kvalitet, behagelig bærekomfort og en optimal dæmpning. Made in Germany.