Service
Service
Ethvert høreværn produceres efter et aftryk af dine ører og passer derfor perfekt i ørerne. Dæmpningen udvælges efter støjbelastningen.

Service

Garanteret kvalitet, 6 års levetid og den største sikkerhed – de krav, vi selv stiller til vores produkter, er høje. Derfor arbejder vi sammen med trænede og uddannede samarbejdspartnere, der tilpasser og udleverer vores høreværn. Ethvert af vores høreværn er tilpasset individuelt til den enkelte bruger, til arbejds- eller brugssituationen samt til den støjbelastning, der er på brugsstedet. Med købet af vores individuelt fremstillede høreværn får du adgang til de serviceydelser, som vi tilbyder sammen med vores netværk af forhandlere.

Analyse af støjen på arbejdspladsen

Den fysiske støjbelastning på arbejdspladsen afhænger af hvor højt støjniveauet er samt af hvor klang tid man er udsat for støjen. For at kunne vælge det bedste dæmpningsfilter til det individuelle høreværn skal støjen på den enkelte arbejdsplads måles og vurderes. Derfor vil vi typisk efter aftale komme ud på arbejdspladsen for at måle støjbelastningen.

Resultatet af målingen vil være afgørende for hvilket filter der vælges til den enkelte medarbejder.

Aftrykstagning på arbejdspladsen

Det er også muligt at lave aftale om, at vi kommer ud på arbejdspladsen og tager aftryk til alle de medarbejdere, der skal have individuelle høreværn. Det tager typisk 10 minutter per medarbejder. Aftrykstagning gennemføres af medarbejdere og samarbejdspartnere, der har gennemført en uddannelse og træning i netop denne opgave.

Ved aftrykstagning foretages der først en visuel undersøgelse af øret for at sikre, at aftrykstagning kan laves sikkert. Der placeres en prop indest i øret for at beskytte trommehinden. Derefter sprøjtes en silikonemasse ind i øregangen, og aftryksmassen størkner efter få minutter, hvorefter aftrykket forsigtigt fjernes fra øret. Aftrykket bruges som grundlag for produktion af høreværnet og er en nøjagtig kopi af den enkeltes ører. Ethvert aftryk er lige så forskellig som fingeraftrykket for en enkelt person..

Levering med funktionstest

Sammen med hver enkelt sæt høreværn leveres der en brugsanvisning som viser hvordan man skal passe på det og rengøre det regelmæssigt. Det er også muligt at få lavet en funktionstest af høreværnet. Det sker efter aftale, da det kræver, at hver enkelt medarbejder bruger tid på at få foretaget en test af effektiviteten af høreværnet. Denne test laves ligeledes at specielt uddannet personale.